Lietošana

  • Tāpat kā lielāku iebūvēto cepeškrāsni, arī mazo cepeškrāsni pirms gatavošanas ir svarīgi uzsildīt. Tas nodrošinās, ka maltīte vienmērīgi izcepsies un katru reizi tiks pagatavota nevainojami.
  • Svarīgi pārliecināties, ka cepešpanna/trauks, ko vēlaties izmantot, ir piemēroti konkrētajai krāsnij. Izvēlieties traukus, kas ir pietiekami mazi, lai ietilptu krāsnī, taču ir svarīgi, lai tajos būtu pietiekami daudz vietas ēdienam, ko gatavosiet.
  • Tā kā mazās cepeškrāsnis nav tik lielas kā tradicionālās, jārēķinās, ka ēdiens var pagatavoties ātrāk, tādēļ gatavošanas laikā nepieciešams pieskatīt maltīti, lai tā nepārgatavojas vai nepiedeg.

Mazajām cepeškrāsnīm parasti ir pieejamas šādas funkcijas:

Maza_cepeškrāsns_funkcijas.png

Jautājumi un atbildes par citām tēmām

Vairāk sadaļu