Lietošana

  • Līdzīgi kā ar citām virtuves ierīcēm, svarīgi tās nepārslogot, tamdēļ rūpīgi izvērtējiet nepieciešamā ēdiena daudzumu. Tas ietaupīs gan laika, gan elektrības patēriņu, kā arī potenciāli samazinās pārtikas atkritumu daudzumu.
  • Raugieties, lai produkti pēc iespējas būtu vienāda lieluma un starp tiem paliktu nelielas atstarpes, nodrošinot maksimālu tvaika pieplūdi.
  • Pārmērīgi ilga ēdiena gatavošana tērē enerģiju un var negatīvi ietekmēt arī ēdiena kvalitāti, šī iemesla dēļ ieteicams izmantot taimera funkciju.
  • Tvaicēšanas grozs ļauj vienlaikus gatavot vairākus ēdienus, tādējādi ietaupot enerģiju un laiku.
  • Ūdens jāpievieno pēc vajadzības. Pārāk daudz ūdens liek katlam izmantot vairāk elektrības, lai uzsildītu lieko ūdeni.

Jautājumi un atbildes par citām tēmām

Vairāk sadaļu